Cu siguranță nu suntem singurii, dar vrem să fim cei mai buni. EVOLUTION SEVERIN își propune să fie principalul furnizor național de verighete și inele de logodnă executate cu echipamente moderne, de înaltă precizie și utilaje dintre cele mai competitive de pe piața mondială de profil. Calitatea metalului pretios si al bijuteriilor este avantajul competitiv pe care il aduce fabrica EVOLUTION SEVERIN.

Realizăm mai mult decât simple inele de logodnă și verighete… realizăm povești de durată!

EVOLUTION SEVERIN beneficiază de dotare tehnică cu comandă numerică ce permite realizarea de inele de logodnă sau verighete într-un timp foarte scurt și la o precizie înaltă. Pe piața românească, tipul acesta de tehnologie este prea puțin prezent, dar în curs de dezvoltare.  Astfel, ne putem considera adevărați pionieri pe acest segment.

Principalele avantaje aduse de colaborarea cu EVOLUTION SEVERIN?

  • Producerea verighetelor unicat în atelierele proprii, în cel mai scurt timp.
  • Rentabilitatea companiilor partenere. Punem la dispoziția retailerilor o gamă largă de modele fără costuri suplimentare datorită tehnologiei eficiente pe care o utilizăm.
  • Ne susținem partenerii pe termen lung – lucrurile bine făcute necesită timp, iar afacerea noastră se dezvoltă sustenabil.

Viziune,  misiune, valori

De-a lungul experienței noastre pe piața din România am învățat multe lucruri, de la tendințele în materie de bijuterii și până la modalitatea de îmbunătățire a comunicării cu clienții noștri însă, cel mai important, am aflat că nu poți crea o bună cooperare fără să stabilești o relație de încredere. Echipa noastră pune accent pe tehnologia de prelucrare a bijuteriilor, folosind tehnologie germană cu echipamente de înaltă precizie. Controlul calității, accesibilitatea și susținerea strategică a partenerilor sunt aspecte care ne definesc munca.

Viziune

Viziune

Visurile mărețe se îndeplinesc cu pași mici și perseverență. Ne propunem să fim principalul furnizor la nivel național de verighete și inele de logodnă pentru piața de retail (ateliere și magazine).

Misiune

Misiune

Scopul nostru este să ne pliem pe cerințele clienților noștri și să oferim servicii la standarde ridicate. Există o varietate mare de modele de bijuterii pe care noi le realizăm, verighete și inele de logodnă finisate eficient și cu precizie cu ajutorul tehnologiei înalte. Investim continuu în lucrurile în care credem – realizăm seminarii și instruire pentru angajații partenerilor, consiliere profesională și organizăm ori de câte ori este nevoie campanii de marketing care să ducă povestea noastră mai departe.

Valori

Valori

Suntem creativi și organizați iar aceste detalii ne-au ajutat să ajungem printre cei mai buni. Avem o echipă solidă, compusă din oameni de încredere mereu gata să găsească soluții creative fiecărui tip de problemă pe care afacerea noastră, sau a clienților noștri, o întâmpină. Credem în parteneriate de durată – și chiar dacă ne plac lucrurile clasice, ținem pasul cu tendințele în materie de inele de logodnă, verighete și… potențiali colaboratori.

De ce să alegi inelele de logodnă și verighetele ce poartă semnătura Evolution?

null
Investim în clienții și colaboratorii noștri  pentru că doar astfel putem evolua împreună și ne putem bucura de colaborări pe termen lung. Oferim seminarii și instruire pentru angajații partenerilor și susținem activitatea de vânzare a acestora cu profesionalism și responsabilitate.
null
Bijuteriile create de EVOLUTION SEVERIN prind formă în urma unui proces tehnologic avansat, bazat pe utilaje cu comandă numerică, folosit de cele mai mari companii producătoare de bijuterii din lume. Echipamentele de care dispunem sunt de ultimă generație, etalon la nivel mondial, oferind o finisare de excepție chiar și a celor mai mici detalii. Clienții noștri sunt speciali, iar noi vrem ca ei să știe lucrul acesta!
null
Echipei EVOLUTION SEVERIN îi plac provocările: vrem în permanență ca inelele de logodnă și verighetele create de noi să spună povestea celui care o va purta. Bijuteriile au amprenta clienților care le comandă deoarece ținem cont de fiecare solicitare, dorință personală și o transpunem în design-ul produselor. Altfel spus, lăsăm clientul să se exprime și îi personalizăm inelul de logodnă sau verigheta astfel încât să se poată identifica cu produsul și povestea din spatele acestuia.

Parteneriate Win-Win.

Partenerii de business fericiți vor face clienții fericiți. Ce ne putem dori mai mult?

Competențe tehnice solide.

Ținem pasul cu tehnologia și ne dezvoltăm continuu. Inele de logodnă și verighetele pe care le realizăm sunt create prin programe digitale complexe în care investim pasiune și entuziasm.

Spirit inovator… de la cele mai mici detalii!

Echipa EVOLUTION SEVERIN are la bază oameni dedicați și creativi care se informează în fiecare zi cu privire la noile tendințe în materie de inele de logodnă și verighete.

Tehnologie germană și livrare rapidă.

Cel mai mare avantaj pe care îl aduce tehnologia folosită de EVOLUTION SEVERIN este rapiditatea de execuție a verighetelor, produse realizate cu înaltă precizie întocmai după opţiunile clientului.

Testimoniale

Seriozitate și profesionalism sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie această firmă. Suntem mulțumiți de servicii și de rapiditatea cu care ne sunt rezolvate cerințele.

 – Marius Stângă, Director magazin, Eve Garant –