Chiar dacă ești la început de drum, suntem aici să te susținem. Oferim suportul informatic necesar, consiliere profesională și suport tehnic cu personal specializat.

Bijuteriile noastre sunt atent realizate, clienții noștri sunt unici, partenerii noștri sunt unici – ne mândrim cu asta și nu numai – punem la dispoziție colaboratorilor noștri programe de training personalizat, în funcție de nevoile fiecăruia.

Mostrele, cataloagele, broșurile, suport digital (fotografii produse, video,) practic întreg suportul de prezentare si promovare – revin în grija noastră.

Poveștile frumoase merită spuse, mai ales de către cei care cred în ele.

Vrei să duci povestea mai departe, alături de noi? Lasă-ne toate detaliile companiei tale și venim  cu vești bune cât de curând!

  De ce sa devii partenerul nostru

  Brandul EVOLUTION SEVERIN este un jucător important pe piața producătorilor de verighete și inele de logodnă, lucrările realizate de noi având la bază un cumul de factori ce contribuie constant la ascensiunea companiei într-un domeniu tot mai competitiv:

  null
  Tehnologia germană de ultimă generație ce permite un proces de fabricație la superlativ al metalelor prețioase;
  null
  Seriozitatea și pasiunea cu care este tratat fiecare obiect în parte, de la stadiul de topire și până la cel de finisare;
  null
  Menținerea unei strânse relatii cu toți colaboratorii și partenerii, oferindu-le suportul de care au nevoie pentru a crește alături de noi.